Sikeres tőkeemelés több, mint 457 millió Ft értékeben!

linkedin23

A Kermann IT Solutions Nyrt. a BÉT Xtend piacának legfiatalabb tagja. Bár a BÉT már 2024. január 30-án regisztrálta a részvényeket az értékpapírlistára, a kereskedésünk még nem indult el, aminek egyik fő oka, hogy február végén zártkörű tőkeemelést kívántunk végrehajtani új törzsrészvények kibocsátásával.

A tőkeemelés lezárult és örömmel állapítottuk meg, hogy a BÉT Xtend piac eddigi történetének második legnagyobb értékű, intézményi befektetők nélküli tőkebevonását sikerült megvalósítani. A kibocsátás során a megszólított befektetők több, mint 457 millió Ft értékben jegyeztek Kermann IT részvényt. Ezzel közel 10%-os közkézhányadot sikerült elérni, ami jó indulás lehet a részvényeink számára a piaci kereskedésben. Ez az eredmény számunkra azt jelenti, hogy a részvényt jegyző befektetők bíznak a Kermann IT csapatában, és hisznek a vállalat sikerében.

Társaságunk az alaptőkeemelés cégbírósági bejegyzésével és az új részvények keletkeztetésével kapcsolatos eljárásokat megindította, intézkedünk az Információs Dokumentum kiegészítéséről és az új részvények regisztrációját is kérelmeztük az BÉT Xtend piacán, majd azt követően a kereskedés megkezdését is valamennyi törzsrészvényünkkel. Terveink szerint áprilisban már lehetőség lesz kereskedni a Kermann IT részvényekkel.